Live een allround coverband of live band met stijl gezocht ?

Instrumentale muziek in combinatie met vocale muziek : zeer stijl gebracht door twee, drie , vier of vijf beroepsmuzikanten

prijzen en info bij Manu Roofthooft : 0496.92.25.35

Manu Roofthooft zanger

Manu Roofthooft zanger

Live muziek en DJ voor Uw huwelijk,trouwfeest,verjaardagsfeest of privé feest ?

Als muzikanten zijn we bescheiden mensen die avondvullend zorgen voor de juiste sfeer . Zachte lounge muziek of jazzy crooners live gebracht tijdens het eerste deel van het trouwfeest.

Later op de avond opbouwende ritmische live muziek mét zangeres en zanger erbij + een opwekkende live dansset.

Op zoek naar een stijlvolle coverband/live band die zorgt voor een breed muzikaal spectrum? Als de betere live band in Vlaanderen willen wij van DSO MUSIC ,een brug bouwen tussen mens en muziek.Subtiele en verfijnde live muziek met zorg en kwaliteit gebracht. We moeten het als ‘band’ niet hebben van decibels maar wel van de juiste muziekkeuze en een verzorgde live performance. Avondvullend tijdens feesten maken we voor onze klanten meestal een betaalbare combinatieprijs voor live muziek én DJ. Onze trouw DJ is gespecialiseerd in trouwfeesten. Er is niets zo aangenaam dan mensen te laten samenkomen in een goede sfeer waarbij  er een perfecte balans is tussen mensen,lekker eten en stijlvolle live muziek die niet storend is maar toch een bijzondere meerwaarde biedt aan Uw trouwfeest. Wanneer U gaat trouwen kan U als bruidspaar zelfs genieten van Uw zelf gekozen openingsdansen die live worden ingestudeerd. De combinatie van DJ én live muziek is altijd ’top’ bij een feest

Live band

De firma DSO COMPANY met haar live band DSO MUSIC werd opgericht in 1998 door bandleader/zanger Manu Roofthooft. Het basisidee van deze live band is nog steeds hetzelfde dan in haar beginperiode: een maximaal muzikaal resultaat met een relatief kleine bezetting uit een vaste kern van beroepsmuzikanten. De meeste feestzalen zijn voorzien voor een ruimte waarbij een kleine live band & DJ altijd  kunnen plaatsnemen.

Het voordeel van deze combinatie met trouwfeest Dj is ondermeer dat alle muziek vanuit één installatie wordt gestuurd en dat live muziek en de DJ naadloos op elkaar aansluiten ; geen extra opstelling of verhuis van een externe band, geen extra kabels die moeten getrokken worden,… de gehele live set met DJ staat klaar vooraleer de eerste genodigden op het trouwfeest arriveren.

Wat is er aantrekkelijk en uniek aan onze DJ en Live Band?

Ze vormen naadloos één geheel; Geen extra opbouw of afbraak van instrumenten en installatie

De live band speelt maximum 4 uur live en beheerst perfect alle muziekgenres

Onze Trouw Dj staat keurig  klaar met klank-en lichtinstallatie vooraleer de eerste avondgenodigden arriveren.

We willen de sfeer van live muziek met onze coverband zoveel mogelijk in al haar aspecten tot haar recht laten komen en U laten genieten van een zo ruim mogelijk muzikaal aanbod dat begint bij het dinner of walking dinner met zachte lounge muziek die door onze saxofonist en mezelf als keyboardman/zanger wordt gebracht. Later op de avond komt de zangeres en/of saxofonist  erbij.

Onze DJ én muzikanten hebben al duizenden muzikale kilometers op hun teller staan én dus ; de nodige ervaring. Enkele van onze muzikanten waaronder ikzelf hadden het geluk om ook live samen te kunnen spelen met Barry White , Joe Cocker, Rihanna of John Legend, Rob de Nijs….

…allemaal prachtige en unieke momenten. Elk privé feest , bedrijfsfeest of trouwfeest zien we altijd opnieuw als een geschenk omdat we  bij mensen emoties kunnen vrijmaken dankzij onze muziek.Op die manier blijven we zelf eenvoudige mensen en muzikanten en spannen we graag een brug tussen mens en muziek.

 

muziek trouwfeest

Muziek bij een trouwfeest met een microfoon als versterking